VIMAXFORTE.ro

0741.10.11.12


...s-a obtinut 4,5 cm din doza de 4 luni...
Ma simt mai increzator acum...
- Eric Albu, GL

In 2 luni de administrare Pilule Vimax am reusit sa castig 3 cm! Dorinta mea sexuala a crescut grozav precum si durata actului sexual...
- Mihai Costea, TM

Cam in 3 saptamani de administrare de pilule am remarcat o crestere notabila in circumferinta si in cateva saptamani a inceput sa creasca...
- Paul Viziru, VL


Noi intelegem nevoia de intimitate si o respectam strict. De aceea, toate comenzile dvs. sunt transportate in ambalaje obisnuite din carton fara indicatii legate de produsul pe care l-ati comandat.


Posta:
Pentru orice livrare se percepe o taxa de 10-19 RON (in functie de numarul de flacoane si greutatea coletului), oriunde in Romania. Transportul va fi efectuat de catre Posta Romana, aceasta acoperind in mod normal, orice punct din tara in maxim 4 zile.
Plata se face la oficiul postal, in momentul ridicarii coletului.

 

Curier Rapid:
Pentru orice livrare se percepe o taxa de 25 RON, oriunde in Romania. Transportul va fi efectuat de catre Fan Courier, aceasta acoperind in mod normal, orice punct din tara in maxim 1 zi pentru orase si, respectiv, 2 zile pentru restul locatiilor.In momentul livrarii, veti fi contactati de catre agentii Fan Courier pentru a stabili, de comun acord, ora si locul de livrare.
Se plateste in momentul ridicarii coletului.